UUTUUS KoneAgriassa 4dBarnin "Täyden Kympin Robottipihatto" –verkkovalmennus

”Kuulemme usein pyynnön, voitteko kommentoida tätä pohjapiirrosta? Tuleeko tästä työtehokas robottipihatto? Päätimme tehdä verkkokurssin, jossa valmennamme kysyjän itsensä ymmärtämään pihaton pohjapiirustuksia ja löytämään helposti niiden heikkoudet ja vahvuudet”, eläinlääkäri Virpi Kurkela toteaa.

Täyden Kympin Robottipihatto! -valmennuksessa 4dBarn johdattaa yrittäjän ymmärtämään pihaton tärkeimpiä ominaisuuksia jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Kurssin aikana käydään läpi pihaton 10 tärkeintä toiminnallisuutta esimerkkipohjapiirroksen ja siihen kiinteästi liittyvien tehtävien avulla. Piirrosta tarkastelemalla toiminnallisuudet konkretisoituvat ja ne on helppo soveltaa myös omaan suunnitelmaan.

Valmennus auttaa onnistumaan kohti täydellistä robottipihattoa!

4dBarn valmentaa maitotilayrittäjistä robottitilan yrittäjiä ja karjanhoitajia. Uutta kannattavaa liiketoimintaa luodaan toimintatapojen uudistamisen kautta ja siinä ei naapurilta kopioitu navetan pohjapiirros yksin riitä. 4dBarn-tiimillä on ollut ilo ja kunnia auttaa suomalaisia ja kansainvälisiä maitotilayrittäjiä suunnittelemaan maailman parhaita robottipihattoja, eli lehmien koteja, joissa lehmät voivat hyvin sekä ihmisten työpaikkoja, joissa työt sujuvat.

”Tiedämme jo viiden vuoden ja yli 120 asiakaskokemuksen perusteella, että valmennus toimii ja yrittäjät ovat saavuttaneet uskomattoman hyviä tuloksia – pienellä rutiinitöiden määrällä tinkimättä ihmisten ja lehmien hyvinvoinnista. Nyt on tarjolla myös valmennusohjelmat vasikkalan ja hiehopihaton suunnitteluun.” toimitusjohtaja Virpi Huotari kertoo.


SNS

お問い合わせ

フィンランド:

email: info@4dbarn.com

email: firstname.lastname@4dbarn.com

Address: Isokatu 16 B 11. 90100 Oulu, Finland

USA:

David W Kammel, Madison, WI

Tel. +1 608 212-9901

日本: 

金井奈穂子(獣医)北海道

メール info.japan@4dbarn.com