Uutta navettaa suunnittelevat tulevat asiakkaamme tai vaikka vanhaan navettaan lypsyrobotin laittavat yrittäjät ovat kuulleet 4dBarnin palveluista seminaarissa, luennolla, workshopissa, meijerin markkinoilla tai vaikkapa navetan avajaisissa. Paljon asiaa kerromme suullisesti ja osa siitä jää varmasti mieleen. Meillä ei ole ollut paikkaa, josta asioista voisi tarkistaa tai jossa niihin voisi palata, mutta nyt on.

Navetan toiminnallinen suunnittelu valmentavalla tyylillä on 4dBarn -tiimin juttu. Arvostamme tiettyjä periaatteita ja tutkimustuloksia ja näitä haluamme jatkossa avata kirjallisesti. Tulossa on tarinaa mm. VIC-lehmistä, sujuvista työrutiineista, työn tehokkuudesta ja tuottavuudesta…

Tällä viikolla osallistumme kahden uuden navetan avajaisiin eri puolella Suomea. Etelä-Suomessa Salossa valmistuu 300 lehmän lypsyasemapihatto ja Kainuussa Puolangalla kahden robotin navetta (valmius kolmannelle robotille). Tässä onkin yksi periaate eli varaudu hankkimaan lisää lypsyrobotteja, koska robottilypsyn myötä maitotuotokset nousevat ja väljästi elävät lehmät tuottavat parhaiten. 54-56 lehmää per robotti on mielestämme sopiva määrä sujuvaan ja mukavaan navettaelämään.

Tervetuloa avajaisiin! Herra pääministerikin on Puolangalla.

Follow Us

Contact Us

FINLAND Contact:

email: info@4dbarn.com

email: firstname.lastname@4dbarn.com 

Address: Isokatu 16 B 11. 90100 Oulu, Finland

USA Contact: 

David W Kammel, Madison, WI

Tel. +1 608 212-9901

JAPAN Contacts: 

Dr. Nahoko Kanai, Hokkaido, Japan

email: info.japan@4dbarn.com